Wie zijnde sprekers op EventSummit

In de aanloop naar EventSummit 2022 op 14 april zal hier de lijst van sprekers verschijnen.
Mede mogelijk gemaakt door:
Image
Image
Image
Paul Smit

Paul Smit

Filosoof en cabaretier Paul Smit is momenteel één van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven. Hij combineert humor & inhoud, expert op het gebied van het menselijk brein en haakt in op thema’s als samenwerking, cultuur, innovatie, beïnvloeding en verandering.

Mogelijk gemaakt door DeSpreker.nl

Paul Smit

Remy Gieling

Remy Gieling is dagvoorzitter, spreker, interviewer, auteur en podcast-host. Hij is de oprichter van ai.nl en voormalig hoofdredacteur van de toonaangevende vakmedia MT/Sprout. Hij is expert op het gebied van kunstmatige intelligentie, leiderschap, digitale innovatie, trends, leiderschap, management en ondernemen.

Mogelijk gemaakt door Sprekershuys.nl

Paul Smit

Houda Loukili

Houda Loukili is voormalig Nederlands kampioen kickboksen, consultant en spreker. Zij ontwikkelt motivatieprogramma's en spreekt voor ondernemers, beleidsmakers, mensen werkzaam bij jongerenorganisaties en/of werkzaam in het onderwijs. Houda spreekt over omgaan met tegenslagen, diversiteit en inclusie, motivatie en zelfsturing.

Mogelijk gemaakt door Sprekershuys.nl

Paul Smit

Rico Bakker

Rico Bakker is iemand die creativiteit in overvloed bezit. Patroondoorbrekend denken is een onderwerp waar hij ontzettend veel passie voor toont. Daarnaast is hij de bedenker van de 'Slechte Ideeën' podcast. Hiermee inspireert hij anderen door gekke, wilde en slechte verhalen te delen.

Mogelijk gemaakt door Sprekershuys.nl

Paul Smit

Sophie Kuijpers

Sophie Kuijpers is 26 jaar oud en advocaat. Al sinds haar studie Rechten focust zij zich op duurzaamheid binnen het recht. Ze publiceerde een veelbesproken opiniestuk in de Volkskrant met de titel “We kunnen niet op boomer-bestuurders wachten om bedrijven klimaatbewust te maken”. Ze pleit voor meer klimaatdeskundigheid én sterke verjonging binnen de boardrooms van Nederland.

Mogelijk gemaakt door Sprekershuys.nl

Paul Smit

Eva Brouwer

Wil je graag goed je boodschap overbrengen en je klanten of medewerkers meenemen? Ook Online?
Waar gaat het nu mis? Presentaties zijn gortdroog, saai, sprekers maken geen contact met het publiek. Het gaat veel te veel over de cijfertjes, maar het ontbreekt aan persoonlijkheid. Het gevolg is dat mensen afhaken en je je team niet motiveert of dat klanten ergens anders gaan kopen.

Mogelijk gemaakt door Quality Bookings
Paul Smit

Carlo van Lienden

Goed verhaal. Lekker kort. Pakkende verhalen zijn volgens Carlo als een strakke minirok; lang genoeg om de kern te beslaan en kort genoeg om spannend te zijn.
Als spreker maakt hij glashelder hoe social media onze communicatiewetten veranderen en waarom je serieus werk moet maken van je contentstrategie. Laat jouw merk niet verdrinken in de content-ocean waarin klanten, medewerkers en collega’s dagelijks zwemmen.

Mogelijk gemaakt door Quality Bookings
Paul Smit

Jan van Halst

Jan van Halst is een ex-profvoetballer en analyticus. Hij was commercieel manager en manager algemene zaken bij FC Twente. Met de ervaring die Jan van Halst heeft opgedaan, geeft hij presentaties over teamwork, doorzettingsvermogen, samenwerken en ondernemen. Jan van Halst is niet alleen iemand die veel over voetbal weet,

Mogelijk gemaakt door Quality Bookings
Paul Smit

Daan Jensen

Daan Jensen begon aan de studie rechten, maar besloot zijn passie te volgen. Hij werd tennisleraar en gaf les over de hele wereld. Hij ontdekte het belang van passie en perceptie en zag dat mindset een van de meest vergeten maar belangrijkste succesfactoren is.
In zijn presentatie belicht hij met concrete en humoristische voorbeelden hoe (top)sporters komen tot hun bijzondere prestaties en welke inzichten we daaruit kunnen inzetten in ons dagelijks werk.

Mogelijk gemaakt door DeSpreker.nl

Boek je toegangskaart voor hét evenement voor de evenementenindustrie!

De wereld veranderd.... het wordt hoog tijd elkaar weer live te zien, te spreken en te laten inspireren door deze sprekers en elkaar over hoe het was, is en zal zijn.