Dit warende sprekers op EventSummit 2022

Dit waren de sprekers van 2022.
In de aanloop naar EventSummit 2023 op 9 maart zal deze lijst vervangen worden door de nieuwe sprekers.
Mede mogelijk gemaakt door:
Image
Image
Image
Paul Smit

Paul Smit

Filosoof en cabaretier Paul Smit is momenteel één van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven. Hij combineert humor & inhoud, expert op het gebied van het menselijk brein en haakt in op thema’s als samenwerking, cultuur, innovatie, beïnvloeding en verandering.

Mogelijk gemaakt door DeSpreker.nl

Paul Smit

Remy Gieling

Remy Gieling is dagvoorzitter, spreker, interviewer, auteur en podcast-host. Hij is de oprichter van ai.nl en voormalig hoofdredacteur van de toonaangevende vakmedia MT/Sprout. Hij is expert op het gebied van kunstmatige intelligentie, leiderschap, digitale innovatie, trends, leiderschap, management en ondernemen.

Mogelijk gemaakt door Sprekershuys.nl

Paul Smit

Houda Loukili

Houda Loukili is voormalig Nederlands kampioen kickboksen, consultant en spreker. Zij ontwikkelt motivatieprogramma's en spreekt voor ondernemers, beleidsmakers, mensen werkzaam bij jongerenorganisaties en/of werkzaam in het onderwijs. Houda spreekt over omgaan met tegenslagen, diversiteit en inclusie, motivatie en zelfsturing.

Mogelijk gemaakt door Sprekershuys.nl

Paul Smit

Rico Bakker

Met humoristische voorbeelden, herkenbare anekdotes en concrete tools neemt Rico je mee in 'De Kracht van een Slecht Idee’. Hij is de bedenker van de 'Slechte Ideeën Podcast. Daarmee inspireert hij anderen door gekke, wilde en creatieve verhalen te delen met de wereld. Dit alles sluit naadloos aan op zijn motto: "Doe maar eens gek, dan doe je al gewoon genoeg!". Rico spreekt over thema's zoals creativiteit, innovatief denken en wendbaarheid. Rico Bakker is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

Mogelijk gemaakt door Sprekershuys.nl

Paul Smit

Sophie Kuijpers

Sophie Kuijpers is 26 jaar oud en advocaat. Al sinds haar studie Rechten focust zij zich op duurzaamheid binnen het recht. Ze publiceerde een veelbesproken opiniestuk in de Volkskrant met de titel “We kunnen niet op boomer-bestuurders wachten om bedrijven klimaatbewust te maken”. Ze pleit voor meer klimaatdeskundigheid én sterke verjonging binnen de boardrooms van Nederland.

Mogelijk gemaakt door Sprekershuys.nl

Paul Smit

Eva Brouwer

Wil je graag goed je boodschap overbrengen en je klanten of medewerkers meenemen? Ook Online?
Waar gaat het nu mis? Presentaties zijn gortdroog, saai, sprekers maken geen contact met het publiek. Het gaat veel te veel over de cijfertjes, maar het ontbreekt aan persoonlijkheid. Het gevolg is dat mensen afhaken en je je team niet motiveert of dat klanten ergens anders gaan kopen.

Mogelijk gemaakt door Quality Bookings
Paul Smit

Carlo van Lienden

Goed verhaal. Lekker kort. Pakkende verhalen zijn volgens Carlo als een strakke minirok; lang genoeg om de kern te beslaan en kort genoeg om spannend te zijn.
Als spreker maakt hij glashelder hoe social media onze communicatiewetten veranderen en waarom je serieus werk moet maken van je contentstrategie. Laat jouw merk niet verdrinken in de content-ocean waarin klanten, medewerkers en collega’s dagelijks zwemmen.

Mogelijk gemaakt door Quality Bookings
Paul Smit

Jan van Halst

Jan van Halst is een ex-profvoetballer en analyticus. Hij was commercieel manager en manager algemene zaken bij FC Twente. Met de ervaring die Jan van Halst heeft opgedaan, geeft hij presentaties over teamwork, doorzettingsvermogen, samenwerken en ondernemen. Jan van Halst is niet alleen iemand die veel over voetbal weet,

Mogelijk gemaakt door Quality Bookings
Paul Smit

Daan Jensen

Daan Jensen begon aan de studie rechten, maar besloot zijn passie te volgen. Hij werd tennisleraar en gaf les over de hele wereld. Hij ontdekte het belang van passie en perceptie en zag dat mindset een van de meest vergeten maar belangrijkste succesfactoren is.
In zijn presentatie belicht hij met concrete en humoristische voorbeelden hoe (top)sporters komen tot hun bijzondere prestaties en welke inzichten we daaruit kunnen inzetten in ons dagelijks werk.

Mogelijk gemaakt door Despreker.nl
Paul Smit

Judith Webber

Judith Webber inspireert mensen tevoorschijn te komen door ze hun talenten & hun waarde te laten ontdekken. Ze gaat ervoor hoe je met al deze uniekheid voldoening & succes in je werk, onderneming en leven kunt creëren. Een energieke en authentieke spreker over persoonlijk leiderschap, keuzes maken, werken vanuit intrinsieke motivatie en duurzame verandering.

Mogelijk gemaakt door Despreker.nl
Paul Smit

Vrije denkers

Sprekers/workshopleiders Arthur Kruisman en Patrick Donath vormen samen de Vrije Denkers. Zij geven inspirerende lezingen en workshops over het verkleinen van het gat tussen denken en doen. Zij zullen een preview geven van hun nieuwste workshop ‘Nu is beter dan binnenkort’ 

Mogelijk gemaakt door Despreker.nl
Paul Smit

Tim Zuidgeest

Wat kan je allemaal ontdekken door in het brein van de consument te kijken? Veelgevraagd spreker Tim onthult hoe je hersenwetenschap kan gebruiken om meer breinvriendelijke websites, verleidende advertenties en overtuigende winkels te maken.

Mogelijk gemaakt door: Quality Bookings
Paul Smit

Tom Sligting

Keynote Speech: wat kunnen we leren van een Octopus over aanpassingsvermogen?

Je kunt nooit over Tom Sligting praten zonder woorden als gedenkwaardig, energiek, humoristisch en inzichtelijk te noemen. Tom Sligting, een van de eerste cabaretiers van Nederland, is sinds 1994 Comedian en Keynote Speaker.

Wat als u uw aanpassingsvermogen kunt meten en inzichten en hulpmiddelen kunt bieden om individuen, teams en organisaties te helpen zich snel aan te passen aan onze steeds veranderend werkveld. Waarom een ​​toespraak over Aanpassingsvermogen? Omdat het een van de belangrijkste soft skills is die we nodig hebben. Wilt u weten wat het Adaptability Quotient van uw medewerkers is?

Paul Smit

Ynzo van Zanten

Ynzo spreekt over economische trends en ontwikkelingen in de maatschappij. Over balans tussen financieel succes en impact maken. Over het ‘sociale’ en ‘asociale’ in ondernemerschap. Hij prikkelt de toeschouwer met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk, en uiteraard vanuit zijn ervaring bij Tony’s Chocolonely en als één van de grondleggers van Innocent Drinks. Zijn energieke manier van presenteren, of zoals hij zelf zegt ‘bedrijfstoepasbare druktemakerij’, zet je aan om je eigen bijdrage aan positieve verandering te leveren, hoe klein of hoe groot dan ook. Want volgens hem is niemand te klein om een verschil te maken.

Mede mogelijk gemaakt door: Quality Bookings

Paul Smit

Ruben Haring

Hoe krijg ik meer deelnemers op mijn event? 

 

78% van de event managers geeft aan dat de opkomst op hun event een van de grootste zorgen is. Ruben Haring neemt jullie mee door de beleving van de bezoeker en hoe je als event manager de opkomst kunt vergroten door het gebruik van software voor je event.

Boek je toegangskaart voor hét evenement voor de evenementenindustrie!

De wereld veranderd.... het wordt hoog tijd elkaar weer live te zien, te spreken en te laten inspireren door deze sprekers en elkaar over hoe het was, is en zal zijn.