Waarom je deze dag niet mag missen!

Image

Waarom mag jij dit grootste eendaagse platform voor de branche niet missen!

Het zijn rare tijden voor onze branche. Hollen en dan weer stilstaan, veel onzekerheid, 1.5 meter, 2G of 3G. Je wordt er gek van. Maar gelukkig zijn we de branche die boordevol creativiteit zit met een hoge mate van flexibiliteit. We zijn extreem goed in het aanpassen aan de veranderende wereld.

Een citaat van 2500 jaar gelden is meer actueel dan ooit. De Griekse filosoof Heraclites zei het eeuwen geleden al: ‘Verandering is de enige constante’. Alles verandert in de wereld, en dus ook onze mooie evenementenbranche. We moeten dat accepteren, net als het feit dat ze altijd blijven komen.
Op welke i’s kun jij een punt zetten:

Informatie: laat je informeren bij meer dan 300 exposanten die jou kunnen helpen van je volgende online, hybride of Live event een succes te maken.

Inspiratie: schuif aan bij één van bijna 20 keynotes en laat je inspireren. Het aanbod van sprekers is altijd heel divers, dus er zit vast wel wat voor je bij. Maar ook genoeg bijzonder inspirerende acts die je kunt inzetten op je volgende event.

Innovatie: door de laagdrempelige deelname aan EventSummit, vind je op de beursvloer allerlei innovatieve bedrijven. Zo ben jij als eerste op de hoogte.

Interactie: niets leuker dan met branchegenoten van gedachten wisselen over hoe zij tegen het vak aankijken, hoe ze zich staande houden in deze bizarre tijden of gewoon voor de gezelligheid. Netwerken met 3500 andere eventprofessionals. Tijdens de kick off show, op de koffiepleinen of de inmiddels beroemde netwerk borrel. En wat dacht je van de afterparty in Tivoli na EventSummit. Als je dit mist, moet je écht weer een jaar wachten.
Image