Waarom je deze dag niet mag missen!

Image

Waarom mag jij dit grootste eendaagse platform voor de branche niet missen!

Hey Eventmanager, ben je weer klaar voor een stukje groei in je professionele leven? Zo ja, dan is EventSummit dé plek waar je moet zijn! Het is als een Disneyland voor eventplanners, maar dan zonder de wachtrijen (nou ja, meestal dan)..

Stel je voor: 14000 m2 vol met de nieuwste event gadgets, venues, snufjes en -trends.

Maar er is meer! Netwerken met duizenden mede-eventfanaten of luisteren naar sprekers die je ongetwijfeld inspireren. Schuif gezellig aan bij één of meerdere van de bijna 20 keynotes!. Het aanbod van sprekers is altijd heel divers, dus er zit vast wel wat voor je bij.

Eventsummit geeft je inspiratie om je events te upgraden, nieuwe partners te vinden die je niet zullen teleurstellen (en als ze dat wel doen, zijn er vast goede klachtenformulieren te vinden :-)), en een dag vol plezier waarin je leert en lacht – en misschien zelfs een paar extra businesskaartjes verzamelt voor je "misschien bel ik ooit" stapel. Maar jij bent natuurlijk slim genoeg om gewoon de badge te scannen.

Interactie is deze dag misschien wel het allerbelangrijkste. Niets leuker dan met branchegenoten van gedachten wisselen over hoe zij tegen het vak aankijken, hoe ze zich staande houden in deze bizarre tijden of gewoon voor de gezelligheid. Netwerken met 4000+ andere eventprofessionals. In de stands, op de koffiepleinen of tijdens de beroemde netwerkborrel.

Bedenk wel, als je deze dag mist, moet je toch écht weer een jaar wachten...