Interactie. LIVE Netwerken

Natuurlijk kom je branchegenoten tegen tijdens allerlei bijeenkomsten door het jaar heen. Er is echter maar één dag, waarbij bijna iedereen aanwezig is en dat is EventSummit.

Op welke i’s kun jij een punt zetten:

Informatie: laat je informeren bij meer dan 300 exposanten die jou kunnen helpen van je volgende online, hybride of Live event een succes te maken.

Inspiratie: schuif aan bij één van bijna 20 keynotes en laat je inspireren. Het aanbod van sprekers is altijd heel divers, dus er zit vast wel wat voor je bij. Maar ook genoeg bijzonder inspirerende acts die je kunt inzetten op je volgende event.

Innovatie: door de laagdrempelige deelname aan EventSummit, vind je op de beursvloer allerlei innovatieve bedrijven. Zo ben jij als eerste op de hoogte.

Interactie: niets leuker dan met branchegenoten van gedachten wisselen over hoe zij tegen het vak aankijken, hoe ze zich staande houden in deze bizarre tijden of gewoon voor de gezelligheid. Netwerken met 3500 andere eventprofessionals. Tijdens de kick off show, op de koffiepleinen of de inmiddels beroemde netwerk borrel. Als je dit mist, moet je écht weer een jaar wachten.