EventSummit presenteert

EVENTSTREET

NEXT STOP: HAARLEM

Image

Deelnemen?

  • We hebben ca 15 horecagelegenheden, die voor een avond beschikbaar zijn om een joint venture aan te gaan met een toeleverancier. Denk aan speciale optreden, waanzinnige aankleding, sprekers, unieke AV, aparte catering, etc.

  • De horecagelegenheden behouden het recht van drank.

  • We hebben kosten voor deelname redelijk laag weten te houden. € 500,00 excl. BTW inschrijf fee. Daarnaast rekenen de horecagelegenheden een minimale omzetgarantie van € 750,00 (opdrachtgevers en bezoekende toeleveranciers zijn herkenbaar aan badge of bandje, waarbij de laatste groep zelf hun drankje koopt.)

  • EventSummit en Haarlem Marketing hebben geen winstoogmerk en zien meer in de waarde van verbinding met de bezoekersdoelgroep en het bieden van een podium voor de toeleveranciers.

EventStreet is terug!

In 2018 heeft de eerste editie van EventStreet plaatsgevonden in de binnenstad van Haarlem. Het was een groots succes met honderden eventprofessionals die een kroegentocht hielden langs verschillende horecagelegenheden rondom de Grote Markt van Haarlem.

Op 8 juli 2024 vindt de tweede editie plaats van EventStreet, een samenwerkingsverband tussen EventSummit en Haarlem Marketing. Ook dit keer in de eeuwenoude binnenstad van Haarlem, waar horecagelegenheden worden overgenomen door toeleveranciers uit onze mooie evenementenbranche.

Organisator van EventSummit heeft als missie om zoveel mogelijk verschillende partijen binnen de branche te verbinden. EventStreet is voor ons en jullie een mooi moment om weer in contact te komen met de opdrachtgevers van events.

We hebben prachtig beeldmateriaal van de eerste editie plus goede recensies en we verwachten dan ook weer een groot aantal bezoekers. Het inhoudsprogramma in de namiddag exclusief voor opdrachtgevers, zal een extra reden zijn om af te reizen naar Haarlem.

Bij deze nodigen we je uit om op 8 juli 2024 deel te nemen aan de 2de editie. We hopen dat je samen met ons de tweede stap wilt zetten naar een leuk en inspirerend event voor opdrachtgevend Nederland!

Wil jij als toeleverancier een horecagelegenheid overnemen?
Mail naar fleur@eventsummit.nl.
We kijken uit naar je reactie :)

p.s. Bij meer dan 15 aanmeldingen gaan we een keuze maken op basis van originaliteit, diversiteit en het uiteindelijke plan.

De keuze van horecalocatie gaat op volgorde van inschrijving.

Een kleine sfeerimpressie

EventStreet 2018

Image