EventSummit presenteert

EVENTSTREET

NEXT STOP: HAARLEM

EventStreet uitgesteld naar 30 juni 2025

In 2018 heeft de eerste editie van EventStreet plaatsgevonden in de binnenstad van Haarlem. Het was een groots succes met honderden eventprofessionals die een kroegentocht hielden langs verschillende horecagelegenheden rondom de Grote Markt van Haarlem.

Op 8 juli 2024 zou de tweede editie plaatsvinden van EventStreet. Het idee was om Haarlem voor één avond om te toveren als het decor van de leukste kroegentocht voor de evenementenbranche. Helaas hebben we toch besloten om Eventstreet 2024 te verplaatsen naar volgend jaar, maandag 30 juni 2025.

Er waren wel aanmeldingen, maar net te weinig om het event een knallend succes te laten worden. Er blijken voor de doelgroep van mensen uit onze (zakelijke) evenementenbranche te veel events rondom deze periode te zijn, waardoor men helaas tijd te kort komt. Gelukkig zijn er heel veel super leuke en enthousiaste reacties van zowel bezoekers als deelnemende partijen die een café of restaurant zouden ‘overnemen’ voor een avond.

Genoeg reden om volgend jaar nog meer uit te pakken met een zeer uitgebreid programma en heel veel eventprofessionals! Nog even geduld dus voor dit unieke zomerfeest in Haarlem.

Meer info via fleur@eventsummit.nl of bel naar 072-5207922

Wil je je alvast aanmelden voor 30 juni 2025?

Vul het formulier hieronder in zodat wij jou op de hoogte kunnen houden!

Geheel vrijblijvend.

Please fill the required field.
Please fill the required field.

Een kleine sfeerimpressie

EventStreet 2018

Image