Danielle Jiskoot - een sprekervanSprekershuys

Image

Danielle Jiskoot

Bio

Danielle Jiskoot is een energieke, enthousiaste en gedreven spreker die zich specialiseert op thema’s rondom geluk, zelfontwikkeling en inclusie. Haar hoofdonderwerp is zelfexpressie – de ruimte nemen om 100% jezelf te zijn.

The Drag Agency

Ze is als Founder van The Drag Agency constant bezig de grenzen op te zoeken tussen de entertainmentsector en het bedrijfsleven en op welke manieren beide werelden van elkaar kunnen leren. Daarnaast brengt ze inspirerende rolmodellen aan het licht en probeert ze met behulp van de queens waarmee ze werkt om het conservatieve bedrijfsleven een vrolijk tintje te geven én mensen de ruimte te geven zich op een nieuwe manier te uiten – een die misschien niet altijd denkbaar was op de werkvloer.

De psyche achter werkgeluk

Danielle wil in gesprekken mensen prikkelen om kritisch te kijken naar de manier waarop ze mensen op een inclusieve manier betrekken. Ze gaat daarom in haar lezingen en als dagvoorzitter altijd de interactie aan met het publiek. Ze spreekt over de psyche achter werkgeluk en de succesfactoren van diversiteit in teams. Niet lange stijve bedrijfsculturen, maar richting een omgeving waar iedereen de ruimte voelt om zichzelf volledig tot uiting te brengen. Ook vertelt ze over de kracht van unieke bedrijfsconcepten en spreekt over haar ervaring met het omkeren van het bedrijfsmodel van The Drag Agency ten tijde van crisis.

 

Mede mogelijk gemaakt door

Image