Waarom Bezoeken?

Je vindt tijdens EventSummit alles om van je volgende evenement, congres, beurs, festival of publieksevenement een succes te maken:

  • 250 + exposanten
  • 10+ inspirerende sprekers, verdeeld over 2 seminar ruimtes
  • Nationaal en internationaal entertainment
  • Foodtrucks en baristas’s
  • Top projectinrichters die het geheel prachtig hebben ingericht en aangekleed

Innoveren

Doordat deelname aan EventSummit zeer laagdrempelig is, biedt de beurs je een veel breder aanbod dan bij andere beurzen. Veel innovatieve bedrijven, ZZP´ers met een uniek product, verrassend entertainment, net geopende locaties, maar ook uiteraard de gevestigde namen.

Informeren

De 7.000 m2 beursvloer is overzichtelijk ingericht in thema's en 'Straten', waarin de stands uniform en identiek zijn opgebouwd. Herkenbaar door een groot doek met daarop de bedrijfspresentatie. Klein en vernieuwend wordt zo niet ondergesneeuwd door groot en gevestigd. Waar je bij andere beurzen kan blijven hangen in de bar van een 'grote' standhouder, kun je je op EventSummit heel effectief oriënteren. Het verhaal van de standhouder telt!

Inspireren

Naast een gevarieerde beursvloer, kun je je ook laten inspireren tijdens één van de vele workshops en seminars. Deze worden je aangeboden door de organisatie, brancheverenigingen, verschillende standhouders en mediapartijen.