Thijs Launspach

Thijs Launspach

Fokking Druk

Thijs Launspach (1988) is psycholoog, trainer en auteur. Hij doceert bij de opleiding Psychologie van de Universiteit van Amsterdam is daarnaast eigenaar bij het Rustburo. Zijn eerste boek ‘Quarterlife’ kwam uit in 2012 bij Bert Bakker. Zijn tweede boek, ‘het Millennial Manifest’, is uitgekomen in oktober 2017 bij Valkhof Pers.
‘Fokking druk’, het nieuwe boek van Thijs Launspach, verscheen op 9 oktober bij Uitgeverij Unieboek. Wegens groot succes kwam de tweede druk al een week later. In ‘Fokking druk’ legt Thijs uit waarom we ons tegenwoordig vaak over de kop werken en wat je kunt doen om dat te voorkomen.
Thijs Launspach is expert op het gebied van millennials. Specifieker gezien is zijn expertisegebied de twintigers van nu, de mindset van millennials, dertigersdilemma’s, quarterlifecrisis en generatieverschillen (op de arbeidsmarkt). Daarnaast doet hij onderzoek naar en spreekt hij over omgaan met stress.
Thijs gaf eerder lezingen gegeven voor partijen als Rock Start, Pels Rijcken, Management Events en de Universiteit van Amsterdam. Hij is onderdeel van het panel van de podcast Millennial Mindf*ck op Radio 1 en was de huispsycholoog van FunX. Thijs is daarnaast regelmatig te gast in diverse televisie- en radioprogramma’s.

Meer informatie over Thijs is te vinden op deSpreker.nl

(c) fotograaf Hermance van Dijk

X