Steven Coutinho

foto steven coutinho

Steven Coutinho

Van een fixed naar een growth mindset

Steven geeft aan dat een fixed mindset groter wordt naarmate mensen dalen in de hiërarchie – precies daar waar de transformatie vaak het meeste plaatsvindt.

Van 14.50 – 15.20 uur op deSpreker.nl podium.

Steven Coutinho is werkzaam als CEO van een commerciële bank in Zuid-Amerika, maar daarnaast ook een veelgevraagde keynote speaker en organisatiecoach die bekend staat om zijn inzichten over hoe ons zelfbeeld zorgt voor een fixed of growth mindset. Door middel van leuke experimenten helpt hij organisaties hun bewustzijn uit te breiden – om creativiteit te ontketenen en transformatie te bewerkstelligen.

Steven geeft aan dat een fixed mindset groter wordt naarmate mensen dalen in de hiërarchie – precies daar waar de transformatie vaak het meeste plaatsvindt. In zijn Who-What-How framework, gebaseerd op evolutionaire psychologie, geeft Steven organisaties een kader waarmee het positieve zelfbeeld van mensen toeneemt. Het resultaat is dat mensen zelf meer verantwoordelijkheid nemen, creativiteit ontketend wordt en organisaties sneller transformeren.