Rosanne Warmerdam

Rosanne Warmerdam

Future of Health

Rosanne Warmerdam heeft een ongekende passie om meer te leren over gezondheid. Haar master in Biomedische Wetenschappen haalde ze aan de Universiteit Leiden. Zowel bij onderzoeksgroepen aan de Universiteit Leiden, Universiteit van Amsterdam en Calgary deed zij ervaring op in het lab.

Alle inzichten hebben een gemeenschappelijke factor, ze laten zien dat gezondheid niet alleen een individueel streven is maar voornamelijk een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Waarin we samen moeten werken aan een omgeving die ons inspireert om gezonde keuzes te maken en de balans tussen inspanning en ontspanning te bewaken. Het creëren van zo’n lifestyle en omgeving is misschien wel makkelijker dan het lijkt. Kleine veranderingen zijn al in staat een groot effect te hebben!

In 2014 startte ze Living Life Lab, waarin nieuwe wetenschappelijke kennis over gezondheid wordt verzameld. Deze kennis wordt digitaal gedeeld op het Living Life Lab platform en in projecten waar de kennis op grotere schaal toepasbaar wordt gemaakt. Rosanne haar passie en enthousiasme om je mee te nemen langs de nieuwste inzichten over gezondheid spat ervan af.

Meer informatie over Rosanne is te vinden op de site van deSpreker.nl