Rocky Hehakaija

Rocky Hehakaija foto

Rocky Hehakaija

Van de straat van Amsterdam naar de sloppen van Rio

“Eerste vrouw in FIFA20 neemt u mee in de wereld van het straatvoetbal”

12.15 – 12.45 uur op DeSpreker.nl podium.

Rocky: een naam waarmee je al snel indruk maakt. Zeker als daarachter een innemende powervrouw schuilgaat. Een powervrouw die haar talenten inzet om minderbedeelde jongeren te helpen, Want dat is wat Roxanne Hehakaija (1984) – beter bekend als Rocky – doet. De Nederlandse voetbalster is in zowel binnen- als buitenland een veelgevraagd spreker, van Berlijn tot New York en van Parijs tot Lowlands.

In de internationale straatvoetbalwereld is Rocky een bekend gezicht. Ze was het eerste en enige vrouwelijke lid van de Street Legends: ’s werelds beste straatvoetbalteam. Ook is ze de eerste vrouw die vereeuwigd is in het wereldberoemde EA Sports Fifa 20 voetbalspel. Daarmee is ze de eerste en enige vrouw die in het spel haar eigen character heeft en onderdeel is van het Volta Legends team waar je als gamer tegen kunt spelen.

Een presentatie of clinic van Rocky staat garant voor inspiratie, interactie, gecombineerd met een gezonde dosis humor. Thema’s waar ze op inhaakt zijn ondernemerschap, motivatie, sportparticipatie, omgaan met verandering en tegenslag, uit je comfortzone komen, gendergelijkheid en sociale verandering.