Robert Guijt

Gastvrijheid

Robert Guijt houdt zich bezig met het succesvoller maken van organisaties door de inzet van hospitality en hostmanship, zowel richting klanten, maar zeker ook richting de eigen medewerkers. Robert is goed in mensen verbinden en in beweging zetten. Zijn enthousiasme is aanstekelijk. Robert heeft het vermogen om een organisatie klantgerichter te maken. Hij weet hoe je loyalere klanten creëert, waar je de juiste medewerkers/talenten vindt en ook hoe je ze behoudt.

Hospitality is wat Robert ademt en wat hij leeft. Vanaf zijn 14e begon hij bij het Van der Valk Hotel in Wassenaar en later volgde hij een opleiding op de Hogere Hotelschool in Den Haag. Door de jaren heen heeft hij in verschillende leidinggevende functies gewerkt, variërend van Food & Beverage director bij het Olympisch Comité van Barcelona, Horeca Manager bij de Nationale Opera & Ballet in Amsterdam en adjunct directeur van Koninklijk Theater Carré en het DeLaMar theater.
Robert heeft als adjunct directeur van het DeLaMar theater veel ervaring in het ontwikkelen en aansturen van de operations en events. Het stimuleren van Hostmanship (De kunst van mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn) in alle geledingen van de organisatie is zijn specialiteit. Zijn alziend oog is de stuwende kracht achter deze werkwijze.

Persoonlijke missie : ‘Het is mijn missie om alle organisaties succesvoller te maken door de inzet van een hoger niveau van hospitality’.

Meer informatie over Robert is te vinden op deSpreker.nl

X