Peter Joosten

Peter Joosten

Biohacker | Keynote speaker | Future thinker

Peter Joosten zal tijdens EventSummit Online van 14.00 uur tot 14.30 uur te zien zijn in zaal van DeSpreker.nl!

Peter Joosten – Biohacker | Keynote speaker | Future thinker

Niet alleen de wereld om ons heen verandert, wij ook.
De Supermens, Mens 2.0, Homo Deus. Met behulp van technologie gaan we de mens steeds verder verbeteren. Wat is de supermens en welke ontwikkelingen zijn er? Denk aan gadgets, wearables en geïmplanteerde chips tot aan het experimenteren met biotechnologie (biohacking), het verbinden van de hersenen aan een computer en het aanpassen van ons DNA. Welke kansen en nadelen heeft dit? En welke impact heeft dit op ons als mens, bedrijven en de maatschappij?

Over Peter
Peter Joosten MSc. heeft aan de Rijksuniversiteit Groningen Bedrijfskunde en Journalistiek gestudeerd. In 2019 rondde hij de Biohack Academy (Waag Amsterdam) en de opleiding bio-ethiek aan de Università Europea di Roma (Italië) en de UNESCO Chair in Bioethics and Human Rights af. In 2020 volgde hij de opleiding wetenschapsjournalistiek. Hij is auteur van de boeken Biohacking (2018) en Supermens (2020).

Hij is toekomstdenker, spreker en trendwatcher bij de diverse bedrijven en instellingen. In zijn populaire podcast Supermens (iTunes technologie top 10) interviewt hij verschillende experts op het gebied van technologische ontwikkelingen en de impact daarvan.

Met dank aan: DeSpreker.nl