Niels Houtepen

Niels Houtepen

Corporate Illusionist

Niels Houtepen zal tijdens EventSummit Online te zien zijn in de bioscoop!

Niels Houtepen – Corporate Illusionist

Als prijswinnend magician en corporate illusionist heeft Niels zich verdiept neurolinguïstisch programmeren, hypnose, psychologische experimenten en marketing. Door dit te combineren met zijn ervaring in theater, cabaret en stand-up comedy heeft Niels een unieke vorm van entertainment ontwikkeld. Dit concept is moeilijk in een hokje te plaatsen, maar is het best te omschrijven als… verwondering.

Verwondering is de basis voor elke passie en sterker dan welke emotie dan ook. Het zorgt voor groei, geeft zelfvertrouwen en zet een magische bril op nuchtere neuzen. Maar in wonderen geloven we na ons 8e levensjaar vaak niet meer. Des te mooier vindt Niels Houtepen het om zijn publiek avond na avond met illusies – in ieder geval voor éven – te laten twijfelen aan wat ze zien.

Een illusie is veel meer dan een verdwijntruc of een konijn in een hoed. Het zet aan tot emotie, zorgt voor verbazing en verwondering, verbindt, start creatieve processen en brengt mensen in beweging. Die momenten van verbazing creëren is de reden dat Niels zich is gaan verdiepen in magie en illusie. De wereld heel even laten ontsnappen aan de vaste kaders. Niels is niet paranormaal begaafd, maar weet toch in de hoofden van zijn publiek te kruipen. Met magie, suggestie, maar ook met elementen uit de marketing in de vingers kan hij gedachtes bij eenieder in het hoofd planten én er weer uit halen.

Met dank aan: QualityBookings.nl