MPI Netherlands Chapter

MPI Netherlands Chapter

EventContent 5

“Out of the presentation box”

Een presentatie is geen spiekbrief! Een presentatie is voor je publiek.

Het komt te vaak voor dat presentaties als spiekbriefje worden gebruikt. Vaak dezelfde structuur; openingsslide met titel, datum en logo, introductie, agenda en bullets!. Dat is natuurlijk niet zo vreemd. We krijgen het per slot van rekening al van jongs af aan aangeleerd op school.

“A woman on a mission” Mandy Schild van Present Savvy, haar missie is om het bestaande paradigma over presentaties te doorbreken.

Het is namelijk voor iedereen mogelijk om een effectieve en mooie “Next Level presentatie” te maken.

Dan moeten we wel breken met de vaste, ingesleten patronen! Tijd en aandacht zijn kostbaar, of het nu door jou, een externe spreker of voor een interne klant is, jij hebt de verantwoordelijkheid dit goed te doen.

Om echte impact te creëren moet de presentatie een totaal beleving zijn. Interessante content en pakkende delivery in een verrassende vorm (design) is essentieel om aandacht vast te houden en herinneringen te creëren.

“You make things better by making better things”


Mandy Schild; creatief ondernemer, visualizer, presentatie specialist/regiseur en Savvy (business smart). Met haar bedrijf Present Savvy, presentation boutique studio, wil ze de wereld van presentaties/presenteren veranderen! Zij voorziet van klein tot grote organisaties, ondernemers, scholen en sprekers van effectieve en vooral bijzondere presentaties, misschien moeten we het totaal belevingen noemen.

Make it memorable!
In samenwerking met de MPI inspireert Mandy Schild van Present Savvy, event professionals om Next Level te denken omtrent Presentaties.

In een inspiratie sessie of tijdens een exclusief consult zal je anders gaan denken over content delivery. Er zijn 2 inspiratie sessies; 5 steps to Next Level presentation van 30 min en 4 consults van 30 min 1-op-1. Er zijn maar 4 consults wil je een plek reserveren stuur een email naar info@mpiweb.nl

11:30-12:00 – 5 steps to the Next Level Presentation
12:15-12:45 – Presentatie consult
13:00-13:30 – 5 steps to the Next Level Presentation
13:45-14:15 – 5 steps to the Next Level Presentation
14:45-15:15 – Presentation consult
15:30-16:00 – Presentation consult
16:00-17-00 – Inloop spreekuur

X