Kevin Weijers

Kevin Weijers

21 dagen niet klagen

Kevin Weijers besloot na enkele jaren gewerkt te hebben als ambtenaar, op een originele manier de wereld rond te reizen: door bedrijven te helpen nieuwe ideeën uit te voeren, in ruil voor eten en onderdak.

33 experimenten later is het resultaat niet het zoveelste relaas van een millennial die alles achterliet, maar een bundeling van frisse verhalen en praktische experimenten die je inspireren om anders naar je werk en leven te kijken.

Kevin zet je op luchtige wijze en met humor aan te experimenteren met waar jij nieuwsgierig naar bent.En te ontdekken hoeveel er mogelijk is als je af en toe stopt met denken, en start met doen.

Kevin schudt aan vastgeroeste gewoontes, ingeslepen patronen en speelt met perceptie. Zodat je vervolgens zelf kunt experimenteren met de mensen en de wereld om je heen. Binnen de eigen organisatie, als ondernemer, en thuis.

Kevin Weijers is spreker, auteur en Chief Exploration Officer van ‘De Wereld Rond in 80 Experimenten’.

‘Klagen is negatieve feedback geven op een situatie, zonder de intentie die te willen veranderen’.  Ben je klaar om je tijd en energie te besteden aan dat waar je wel invloed op hebt?’