Joyce de Ruiter

Joyce de Ruiter

Veerkracht in tijden van verandering

Joyce de Ruiter zal tijdens EventSummit Online van 13.00 uur tot 13.30 uur te zien zijn in de zaal van Quality Bookings!

Joyce de Ruiter – Veerkracht in tijden van verandering

Op haar zestiende kreeg Joyce een diagnose die haar toekomstperspectief ingrijpend veranderde: “je wordt doof én blind”. Langzaam verliest ze haar twee zintuigen waarmee ze communiceert en zelfstandig kan functioneren. Ze leeft in een continu veranderproces met de keuze: hoe ga ik hier mee om? Ondanks alles ziet Joyce de wereld positief, want zoals zij zelf zegt: “Ik hoef niet te kunnen zien om een visie te hebben én ik hoef niet te kunnen horen om gehoord te worden.”

We hebben allemaal te maken met veranderingen in ons leven. Bijvoorbeeld het verlies van een dierbare, je baan, je gezondheid. Of in je werk; een reorganisatie, verandering van de strategie of de verschuiving naar online. Dit kan gevoelens oproepen van frustratie, angst, weerstand.

Als spreker is Joyce een autoriteit op het gebied van wendbaarheid en veerkracht in tijden van verandering. Ze deelt haar prachtige levensverhaal met haar beste persoonlijke inzichten gecombineerd met de psychologie van veranderen. Haar toehoorders ontdekken dat iedere verandering de voedingsbodem en katalysator kan zijn voor toekomstige kansen en successen.

Met dank aan: QualityBookings.nl