José Woldring

José Woldring

The Media Nanny

José Woldring is de CEO en oprichter van The Media Nanny, een van de meest prominente PR-bureaus in de dance scene wereldwijd. Woldring is een public relations-professional die kunstenaars en creatieve merken helpt een publiek op te bouwen en hun verhaal naar buiten te brengen via de pers, nieuwe media en andere platforms.

José richtte The Media Nanny op in 2010, toen nog 23-jaar, in een korte vijf jaar tijd groeide de media-maven uit tot een wereldwijd opererend PR-bureau dat klanten zoals Martin Garrix, David Guetta, Gianluca Vacchi, Jonas Blue, Sunnery James & Ryan Marciano, Joris Voorn, The Black Madonna en nog veel meer vertegenwoordigt.

Getraind in storytelling, concept design, strategieontwikkeling, branding, artiesten- en event management, leidt José een jong, steeds groeiend team dat het bureau op de hoogte houdt van nieuwe kansen en platforms.

In de afgelopen jaren is The Media Nanny uitgebreid met prominente klanten in verschillende sectoren, met een boetiek service in de wereld van entertainment, mode, sport, gastvrijheid en B2B-services. Van Grammy bekroonde sterren tot de belangrijkste underground acts wereldwijd, tot festivals, muzieklabels, sportsterren, merken en restaurants, het gevarieerde klantenbestand van het bedrijf spreekt voor zich.

Onlangs lanceerde Woldring een initiatief met het sociale platform Bumble genaamd ‘Making Moves In Music’, waarvan zij ook als wereldwijde ambassadeur zal optreden. Het initiatief richt zich op het promoten van vrouwen in de muziekindustrie door het vinden en ondersteunen van nieuw elektronisch vrouwelijk talent.

Bekroond door Harper’s Bazaar als ‘Vrouw van het jaar’ in 2017, Quote’s ‘Business Babe van December’ en recentelijk ‘Media Mastermind’ van Holland Herald en ‘Billboard Dance Power Player’ in 2018, als de eerste Nederlandse vrouw ooit. Als één van de meest gezochte consultants ter wereld op het gebied van creatieve content, influencer marketing en talentmanagement, is één ding zeker, José is niet van plan te stoppen.