Fountain Heads

Fountain Heads

Adapt, or die!

Veranderingen zijn er altijd geweest maar gaan momenteel als gevolg van de exponentiële groei van technologie, de convergentie van vak- en wetenschapsgebieden en de onderlinge verbondenheid zo snel dat de organisaties de toekomst niet meer kunnen inschatten met (alleen) informatie en kennis vanuit het verleden. Nieuwe vormen van leren, kennis delen en een hoog adaptief…

Veranderingen zijn er altijd geweest maar gaan momenteel als gevolg van de exponentiële groei van technologie, de convergentie van vak- en wetenschapsgebieden en de onderlinge verbondenheid zo snel dat de organisaties de toekomst niet meer kunnen inschatten met (alleen) informatie en kennis vanuit het verleden. Nieuwe vormen van leren, kennis delen en een hoog adaptief vermogen zijn nodig om organisaties voortdurend voor te bereiden op de toekomst. En dat is precies waarmee Fountainheads organisaties, ondernemers, bedrijven, instellingen en ondernemende mensen helpt.

Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen nemen mensen die hun omgeving op een positieve manier kunnen en willen veranderen in een energieke presentatie met een sneltreinvaart mee ‘op reis’ om de toekomst te verkennen. Fountainheads laat zien hoe anderen omgaan met technologische ontwikkelingen en maatschappelijke trends. Wat kun je leren als je regelmatig over de schutting ‘gluurt bij de buren’? Het is een soort leerreis naar de eigen ‘Grote Onbekende’ en naar een antwoord op de vraag waarom het belangrijk is om als organisatie een hoog adaptief vermogen te hebben of te ontwikkelen.