Alex Sijm

Alex Sijm

Leef je droom

Alex Sijm zal tijdens EventSummit 2021 van 13.00 uur tot 13.30 uur te zien zijn in zaal van DeSpreker.nl!

Alex Sijm – Leef je dromen 

Van kinds af aan had Alex een jongensdroom: circusdirecteur worden. Maar hij had ook dyslexie en loopproblemen als gevolg van een spasme. Zijn droom bood bovendien weinig garantie op een winstgevende onderneming. Maar hij zei altijd: “kan niet bestaat niet” en hoewel niet iedereen er evenveel vertrouwen in had, hield hij vol en kwam zijn droom uit. Hij slaagde erin om een bloeiende onderneming op te bouwen met drie verschillende producties, tientallen medewerkers en jaarlijks 100.000 bezoekers.

Na twintig jaar zijn droom te hebben geleefd, gooide hij het roer om. Hij verkocht met succes de commerciële tak van zijn bedrijf en nu werkt hij als spreker, trainer en haptonomisch coach. Zo inspireert, motiveert en ondersteunt hij anderen om ook hun dromen waar te maken. Ook maakt hij in samenwerking met verschillende ideële organisaties nog altijd circusproducties met een maatschappelijk betrokken karakter (o.a. Circus in de Zorg en Gay Circus Amsterdam).

Samen met Jan Vriend, journalist van het Noordhollands Dagblad, heeft Alex gewerkt aan een boek over zijn gekomen jeugddroom en de levenslessen die hij daaruit haalde. Op zaterdag 12 juni 2021 zal zangeres Karin Bloemen het eerste exemplaar in ontvangst nemen. Maar op donderdag 20 mei 2021 geeft Alex Sijm reeds een korte presentatie tijdens EventSummit.

Met dank aan: DeSpreker.nl