Prijslijst 2021

Donderdag 20 mei reizen alle eventprofessionals naar Jaarbeurs Utrecht voor de eerste Live beurs en hét eerste grote Live moment van 2021 binnen onze prachtige branche. Daar wil je bij zijn met je product, dienst of locatie, want we gaan snel weer terug naar ‘normaal’.  Vele eventmanagers zijn zich aan het oriënteren voor de tweede helft van het jaar.
Omdat we beseffen dat het veel bedrijven moeilijke tijden zijn, hebben we onze prijzen voor deze editie verlaagd. Bovendien mag je met je Live deelname ook meedoen aan de Online editie van EventSummit op 3 juni 2021. 

Pakketten

EventSummit 2021 zal online & live zijn. De live editie zal plaatsvinden op donderdag 20 mei 2021 en de online editie op donderdag 3 juni 2021. Deelnemen kan online met een virtuele stand, toegang voor één of meerdere personen op de beursvloer en met een fysieke stand op de beursvloer.
 
  1. online toegang (3 p.) + virtuele stand op online event platform 3 juni 2021 € 395
  2. online (3 p.) + virtuele stand + fysieke stand op beursvloer 20 mei 2021* + toegang 2 personen op beursvloer € 1495
  3. Voor artiesten: Online + toegang act live. Online toegang voor 1 pers. en toegang voor 1 pers. tijdens EventSummit live €195,- 
  4. Voor artiesten: Online toegang voor 2 pers. + vaste plek van 3 x 3 meter voor 1 pers. of duo. Exclusief LCD scherm en stroom €495,-

Voor iedere deelnemer geldt: relaties uitnodigen

Één van de pijlers van het succes van onze events is dat álle exposanten verplicht zijn hun relaties uit te nodigen om de beurs te bezoeken, Zie Art. 2, lid 4. van onze Algemene Voorwaarden.

Fysieke stand op beursvloer bestaat uit

  • Turn-key standbouw
  • Banner van 2 x 1,5 meter
  • Profiel op www.eventsummit.nl (logo, omschrijving, link naar website, foto’s, Youtube filmpjes)
  • Statafel met twee krukken
  • Door vloertegels afgebakende plek 

Prijs is exclusief stroom 

Extra m2 op beursvloer voor product demonstratie € 75 per m2 / Stroom op stand € 75 / Beeldscherm € 197

Nog niet overtuigd bekijk de video!