EventSummit Online exposanten informatie

IN ENGLISH, CLICK HERE

Let op: Alles wat hieronder staat omschreven is relevant voor een soepele en effectieve deelname. Lees het dus rustig en aandachtig in zijn geheel door.

Op 3 juni is de 1e editie van EventSummit Online van 13.00 (12.45 inloop) tot 16.00.

We voorzien we je van de volgende informatie:

 • Een algemene indruk over wat je kunt verwachten van EventSummit Online.
 • Tips om in contact te komen met de deelnemers.
 • Instructies over het inrichten van je virtuele stand.
 • Boeken van jullie persoonlijke deelnemer toegang met jullie kortingscode

Algemene indruk over EventSummit Online

EventSummit Online wordt georganiseerd op het online event platform Elevent.ly en bevat de volgende elementen:

Algemene event area met:

 • doorlopende ‘live lobby’ (doorlopende interactieve uitzending met entertainment en informatieve content)
 • doorgang naar de seminar zalen (2), netwerkplein, netwerk caroussel, bioscoop, exposanten en de receptie
 • algemene groeps chat

Seminar zalen (van Quality Bookings en DeSpreker.nl) met 6 van dezelfde sprekers als tijdens EventSummit Live op 20 mei j.l. Je ziet aldaar wie ook naar een spreker zit te kijken met o.m. de mogelijkheid 1 op 1 (video)chat te starten.

Netwerkplein waar men groepsgesprekken kan starten en individuele deelnemers kan opzoeken om mee in contact te komen (chat/videochat).

Bioscoop met on demand de overige sprekers van EventSummit Online en andere interessante content.

Netwerk carrousel een leuke manier om via een speeddate  met andere deelnemers is contact te komen. Let op: dit werkt verslavend 😉

Exposanten – hier kunnen de deelnemers alle virtuele stands vinden, (video) chatten met exposanten, bedrijfsinformatie bekijken en eventueel downloaden en een visitekaartje achter laten.

Spelprogramma – we hebben een spelprogramma bedacht waarmee deelnemers mooie prijzen kunnen winnen. Het doel van dit programma is tweeledig:

 • Fun – men wint door het oplossen van een puzzel en het zo creatief mogelijk weergeven van de oplossing
 • Netwerken – men kan delen van de puzzel ophalen bij de exposanten, zo stimuleren we het contact tussen deelnemer en exposant.

Tips om in contact te komen met deelnemers

Let op: als je enkel online bent en niet zelf in actie komt, zul je een teleurstellende deelname van EventSummit Online ervaren.

EventSummit Online is er om met elkaar in contact te komen! Wees proactief, creatief en een tikje brutaal in het zoeken van contact. Het mag!

Voor netwerken is tijd ingeruimd in het programma: 3 blokken van 15 minuten. Dan kun je als exposant shinen, maar tijdens het inhoudsprogramma kun je gewoon doorgaan met netwerken.

Deelnemers die geïnteresseerd zijn in wat jij als exposant te bieden hebt, zullen vaak enkel je virtuele stand bekijken en dan weer verder gaan. Je hebt dan niet door dat er iemand ‘voorbij is gelopen’.

Je kunt op de volgende manieren actief in contact komen met deelnemers:

Start een groepsgesprek op het netwerkplein.
Je sleept jezelf op het plein, je maakt een onderwerp aan en wacht tot iemand bij je gesprek aansluit.
Tips: Bedenk een niet sales gericht, interessant onderwerp. Start vast het gesprek met een bekende – één wachtende persoon is een hogere drempel voor anderen om aan te haken.

Wees actief op de groepschat. Van daaruit kom je in contact met overige deelnemers. Het kan een bruggetje zijn naar 1 op 1 (video)chat die je kunt starten.

Klop gewoon aan bij interessante deelnemers. Stuur een chatbericht. De ander kan je bericht altijd negeren of beantwoorden. In een seminarzaal zie je bijvoorbeeld wie ook zit te kijken. De content mag je met elkaar bespreken 😉

De Netwerk Caroussel is dé manier om spontaan in contact te komen met interessante (of natuurlijk minder interessante maar wellicht wel leuke) deelnemers. Doe Mee!!
Tip: Leuk persoonlijk contact is dan effectiever dan je sales pitch in 3 minuten er doorheen te rammen.

Inrichten van je Virtuele Stand

IN DEZE PDF vind wat je nodig hebt om je virtuele stand in te richten. In deze PDF vind je specificaties van wat je nodig hebt voor:

 • Kleurcode voor de basiskleur van je stand
  (tip, gebruik software als Free Color Picker voor Windows of Color Picker voor Mac om bijvoorbeeld de basiskleur van jouw huisstijl te achterhalen)
 • Je logo
 • Achtergrondplaatje voor de achterwand in je stand

Je hebt van ons een link naar de “Booth Builder” van Elevent.ly voor jouw stand ontvangen. Deze wordt vanuit het systeem van Elevent.ly gemaild. Niet ontvangen? Neem dan contact met ons op: 072-5207922 of contact@eventsummit.nl.

Let op: om overig stand personeel te koppelen aan jouw stand, moet de persoon eerst ingelogd zijn. Op 3 juni om 12.45 uur gaan de deuren open, zorg dat jij en jouw overige stand bemanning op tijd inlogt zodat je je ze direct kan koppelen.

Toegang boeken tot EventSummit Online

Via deze link kun je voor jou en je collega’s toegang boeken.

https://beta.branchecontact.nl/component/djtradefairs/ticketform/150/ticketform

Let op: doe dit in één ronde. Je kortingscode geeft 4 gratis deelnames tijdens één boeking.

Je hebt jouw kortingscode per mail van ons ontvangen. Niet ontvangen? Neem dan contact met ons op: 072-5207922 of contact@eventsummit.nl.