DigitalDay II

  All about online: een online event over online events

  Een slechte verbinding, haperende beeld, onverstaanbare sprekers of een dodelijk saai online event? Dat gaat jou niet gebeuren! Online evenementen hebben zich de afgelopen maanden ontzettend snel ontwikkeld. Doe je het goed? Dan zet je een complete beleving neer. Een die niemand wil missen. Dat betekent ook dat de ontwikkelingen supersnel gaan. Wil jij helemaal up to date blijven? Meld je dan aan voor DigitalDay II op vrijdag 27 november. Herinner je je DigitalDay nog? Hier wil je zeker bij zijn!

  De afgelopen maanden hebben we heel wat opgestoken met z’n allen. Nieuwe platformen schoten als paddenstoelen uit de grond, sprekers kwalificeerden zich in het boeien van hun online publiek, AV-bedrijven ontwikkelden razendsnel manieren om zo soepel mogelijk te schakelen tussen thuiswerkers en sprekers, volledige digitale studio’s werden opgezet. Daarom zijn we de afgelopen weken achter de schermen enorm druk geweest met DigitalDay II: de tweede editie van hét online event voor de evenementenbranche. Tijdens DigitalDay II maken we de balans op en inspireren we elkaar!

  Prangende vragen, nieuwste ontwikkelingen

  Tijdens DigitalDay II op 27 november zal er tussen 13:00 en 16:00 in een uitgebreid programma aandacht worden besteed aan de meest prangende vragen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online events. Zo zullen er in verschillende blokken experts aan het woord komen die zich de wereld van het digitale evenement de afgelopen maanden helemaal eigen hebben gemaakt. Ook wordt er gekeken naar de verschillende mogelijkheden: welke platforms zijn er inmiddels om uit te kiezen. Welk platform past bij welk type event?

  Kijkje voor en achter de schermen

  De afgelopen maanden zijn er op verschillende plekken fantastische digitale studio’s opgebouwd. We maken een rondje door Nederland om de mooiste studio’s te bezoeken en in werking te zien! Wie weet iets voor het evenement dat jij in gedachten hebt? Hoe breng je alles in beeld is misschien wel het belangrijkste thema van een online event. We zorgen voor een expert die alle tips & tricks voor je uit de doeken doet.

  Online feestje?

  Ook de feestdagen komen uitgebreid aan bod. Hoe organiseer je een sfeervolle online borrel? Hoe verras je met een online nieuwjaarsevent? Ook het onderwerp verdienmodellen en verschillende Best Cases zullen aan de orde komen. Natuurlijk is er rondom het programma volop ruimte voor interactie om met elkaar te sparren en te netwerken. Zien we je op 27 november in de digitale lobby?

  Je kunt je aanmelden via: events.livecommunity.nl/digitalday

  Exposant? Stuur een mailtje naar joris@livecommunity.nl

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *