Lisa Stel -een sprekervanQuality Bookings

Image

Lisa Stel

Bio

Op een positieve, toegankelijke manier laat Lisa zien hoe je met dagelijkse keuzes een groot verschil kan maken. Niet alleen voor jezelf, maar ook je medemens, dieren, je (leef)omgeving en onze planeet. Waar nog veel mensen denken aan een opoffering, laat Lisa vooral zien hoe divers en verrijkend de plantaardige keuken is en welke kansen we creëren als we plantaardig(er) de norm maken.

Met haar TEDx talk, twee bekroonde kookboeken met een Award voor Beste Vegan Kookboek, workshops, lezingen op congressen, receptontwikkeling en samenwerkingen met verschillende cateraars en restaurants zet ze plantaardig eten op de kaart in Nederland.

In haar lezingen gaat Lisa in op hoe onze dagelijkse voedselkeuzes een grote rol spelen in een van de grootste uitdagingen van deze tijd; de ecologische crisis. Op een positieve en praktische wijze deelt ze hoe wij kunnen bijdragen aan een schonere planeet, een vitaler leven en tegelijkertijd kunnen genieten van lekker eten. Je loopt naar buiten met een frisse blik op je eetpatroon en een dosis nieuwe inspiratie.

Mede mogelijk gemaakt door

Image