Nicolaas Duin -een sprekervanDeSpreker

Image

Nicolaas Duin

Bio

Als freelance muzikant stond Nicolaas Duin ruim 25 jaar op podia over de hele wereld. Van de ‘Alpha’ op Lowlands tot en met een dorpsplein in Guatemala. Niet alleen de muziek fascineerde hem, maar vooral ook de samenwerking in bands, het presteren onder druk en de wonderbaarlijke energie die vrijkomt wanneer mensen samen van muziek genieten.

Sinds Nicolaas ‘Muzikaal Spreker’ is, heeft hij gewerkt met klanten als Microsoft, KPMG, ABN AMRO, Heineken, Bam Infra, ING, NPO, inshared, Guerlain Paris, Van Lanschot Kempen, APG en vele anderen.

Waar hij ook kwam, overal zag hij de positieve invloed van muziek op mensen. Muziek raakt iedereen en zorgt voor verbinding op meerdere niveau’s. Als ‘Muzikaal Spreker‘ geeft hij daarom keynotes, workshops en energizers. Zo stimuleert hij op een originele manier de communicatie, samenwerking en verbinding in teams en in organisaties.

Van achter zijn piano laat Nicolaas zien én horen wat de problemen en de mogelijke oplossingen zijn, waar de dissonanten zitten, maar vooral ook hoe belangrijk die spanning is. Het mooie van muziek is dat het direct zorgt voor verbinding en teamspirit.

Mede mogelijk gemaakt door

Image