Jay-Jay Boske -een sprekervanQuality Bookings

Image

Jay-Jay Boske

Bio

Na zijn vroegtijdig afgebroken rugbycarrière komt Boske terug naar Nederland, waar hij zich aan de BNN University bekwaamt in presenteren. Na vier jaar stapt hij over naar Veronica. Uiteindelijk vindt hij zijn plek bij RTL die hem besluit te boeken als presentator van rugbywedstrijden en de programma’s Wie is de Sjaak en, samen met collega presentator Ellen Hoog, Nederlands Ruigste.

Boske breekt door bij het grote publiek door zijn deelname aan Expeditie Robinson in 2016. De manier waarop hij naam maakt, is niet wat hem voor ogen stond. De andere deelnemers vinden hem te fanatiek en hij wordt massaal weggestemd. Ook op de social media krijgt de presentator de wind van voren. Het gaat hem niet in zijn koude kleren zitten, maar als sportman in hart en nieren komt hij ook deze klap weer snel te boven.

Met JayJay Boske staat er echt een persoonlijkheid op het podium van uw congres of bedrijfsevent; een spreker waar je letterlijk niet omheen kunt. Hij schuwt geen enkel onderwerp en houdt presentaties met bijzondere links tussen topsport en ondernemen. Boske weet wat het is om te presteren, maar ook wat het betekent om op je gezicht te gaan, te incasseren en weer op te moeten krabbelen.

Mede mogelijk gemaakt door

Image