Markward van der Mieden -een sprekervanQuality Bookings

Image

Markward van der Mieden

Bio

Markward van der Mieden staat bekend als trendwatcher, merkenbouwer, auteur en veelgevraagd spreker. Na een studie Bedrijfskunde in Groningen en Amsterdam neemt zijn carrière als strateeg een vlucht en werkt hij samen met tal van (inter)nationale merken. Als specialist op het gebied van positionering, strategie en cultuur helpt hij organisaties uit te groeien tot aantrekkelijke en impactvolle merken.

Voor iedereen die op zoek is naar kansen in een wereld van razendsnelle ontwikkelingen geeft Markward je dé essentiële inzichten en tools om het bedrijf van de toekomst te creëren. Een toekomst met betere producten voor een betere ervaring en een betere wereld.

Innovaties volgen elkaar in hoog tempo op. Maar wat zo gek is, is dat juist van de organisaties waarvan je verwacht dat ze kunnen innoveren, hier moeite mee hebben. Grote merken hebben alle middelen en knappe koppen in huis om innovatie te laten slagen en toch lukt het ze vaak niet.

Met een flinke dosis humor en praktische voorbeelden laat Markward je in hapklare brokken zien wat komen gaat, welke kansen dit biedt en hoe deze kansen in je voordeel kunnen werken. Maar vooral ook hoe je een cultuur creëert waarbij medewerkers innovaties kunnen vertalen naar onderscheidende producten en diensten die mensen écht willen.

Mede mogelijk gemaakt door

Image