Wouter de Jong - een sprekervanDeSpreker

Image

Wouter de Jong

Bio

Wouter studeerde af in Nederlands recht, aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere in GTST en Villa Achterwerk). Hij voltooide meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Zijn bestseller ‘Mindgym: Sportschool voor je geest’ kwam in 2018 uit en begin 2019 volgde ‘Mindgym Work-outs’. En eind 2019 verscheen zijn super populaire boek voor kinderen: ‘Superkrachten voor je hoofd’, oftewel Mindgym voor kids. Eind 2020 verscheen ‘Superkrachten voor je hoofd: De Dylan Haegens editie’.

Wouter de Jong transformeert elke bijeenkomst tot een ‘sportschool voor de geest’ waar iedereen weer opgeladen uitkomt. Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness, compassietraining en positieve psychologie verbetert hij je mentale conditie – en dat leidt tot positieve resultaten op elk vlak in je leven.

Dit doet hij door het aanleren van simpele denkwijzen en technieken die iedereen kan toepassen in zijn of haar dagelijks leven en werk. Het resultaat zijn mensen die met meer plezier, autonomie en effectiviteit werken en leven. Mindgym is als een proteïne shake voor je hersenen, zelfs voor de meest nuchteren.

Wouters energieke en verrassend leuke presentatie geeft je een mentale reset, met als effect meer focus, rust én energie.

 

Mede mogelijk gemaakt door

Image